UK SPORTSCARS SERVICE CENTER

Let op, nieuw: Op zoek naar een koper voor uw eigen Elise, maak gebruik van onze vrijblijvende inkoopservice!

U bent op dit moment eigenaar van een Elise en wilt deze verkopen. Neem dan vrijblijvend en zonder kosten contact met ons op. Wij kunnen de auto voor u bij ons op de website aanbieden, of we kopen de auto direct van u. De optie om de auto bij ons op de website te zetten is gratis. U regelt dan zelf het geven van informatie en afspraken met geïnteresseerde kopers.

Heeft u echter geen zin om tijd te verspillen aan testpiloten en dromers, neem dan contact met ons op waarbij wij de auto bij u bezichtigen en vervolgens een vrijblijvend aanbod doen om de auto van u te kopen.
Het voordeel is een snelle afhandeling en indien nodig halen we de auto binnen een paar dagen bij u op, na betaling van het afgesproken bedrag uiteraard.

Informeer naar de mogelijkheden door te bellen of door een bericht te sturen via het contactformulier onderaan de pagina zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

zomer-uks1-s
garage-2elises

Aankoopkeuring Lotus Elise

Wanneer u zelf onvoldoende weet van een Lotus Elise, is het mogelijk om voordat u de auto koopt, samen met mij te kijken naar de auto die u op het oog heeft. In de afgelopen jaren heb ik vele malen een Elise gekocht en daardoor ken ik de zwakke plekken.

Uiteraard kan de auto in Nederland staan of in het buitenland.

Informeer naar de mogelijkheden en kosten, eventueel kan ik ook het transport vanuit Engeland naar Nederland voor u regelen.

Op kenteken zetten

U heeft een Elise zelf gekocht of u wilt een Elise kopen maar deze moet daarna op Nederlands kenteken worden gezet. Dan kan ik u helpen bij deze procedure. In de afgelopen jaren heb ik vele malen geregeld. Tegen een vooraf overeengekomen bedrag zorg ik dat de auto voldoet aan de eisen van het RDW onder andere wat betreft de koplampen en omwisselen verlichting achter. Daarnaast regel ik voor u of samen met u dat de auto naar het RDW gaat inclusief de apk en BPM afdracht.

Informeer vooraf door middel van een telefoontje, of door het sturen van een email zodat we samen kunnen bepalen wat in uw situatie het handigste en voordeligste is om de auto te voorzien van een Nederlands kenteken.

Inspecteren en ophalen van auto uit Engeland

Indien u de juiste Elise heeft gevonden maar u twijfelt of alles klopt of u heeft te weinig tijd om alles zelf te regelen, neem dan contact met mij op.

Met de jarenlange ervaring van het controleren, kopen en importeren van een Lotus Elise in Engeland kan ik u van dienst zijn zodat u betrouwbaar en zo snel mogelijk met de door u gewenste auto de weg op kunt.

Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, raad ik u aan om contact op te nemen zodra u het gevoel heeft dat de auto die u gevonden heeft voldoet aan uw wensen. Ik kan dan samen met u bepalen wat de beste procedure is.

Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een zoekopdracht aan mij geven, waarna ik u benader zodra ik iets gevonden heb.

Ombouwen van rechtsgestuurd naar linksgestuurd

Vaak staat de perfecte Elise die u zoekt in Engeland. Uiteraard is het dan een rechtsgestuurd exemplaar. Hoewel er wettelijk gezien geen enkele belemmering geldt voor het rijden in een rechtsgestuurde auto wordt het rijden hiermee door sommige eigenaren als lastig ervaren.

Zelf heb ik jaren, dagelijks in een rechtsgestuurde auto gereden.

Maar voor iedereen die toch liever links wil rijden, maar een rechstgestuurde Elise heeft gekocht, zijn er mogelijkheden voor ombouw.

Informeer naar de mogelijkheden

MAAK EEN AFSPRAAK

  Naam*
  Email*
  Telefoon*
  Model*
  KM stand
  Beste tijd*
  Waarvoor wilt u een afspraak maken?*

  Door dit formulier te versturen, doet u een verzoek voor een afspraak zonder enige verplichting van uw kant.
  OPENINGSTIJDEN
  Sunday Gesloten
  Monday 9:00 am - 9.00 pm
  Tuesday 9:00 am - 9.00 pm
  Wednesday 9:00 am - 9.00 pm
  Thursday 9:00 am - 9.00 pm
  Friday 9:00 am - 7.00 pm
  Saturday 9:00 am - 7.00 pm
  Heeft u een vraag? Bel gerust!
  +31(0)630206202