WELKOM BIJ UK SPORTSCARS

UK Sportscars is in 2010 opgericht door Marten van der Velde en is een onderneming die zich bezig houdt met de import en verkoop van een goede gebruikte Lotus Elise en Lotus Exige.
Daarnaast levert de onderneming veel Lotus onderdelen, nieuw en gebruikt voor de Elise en Exige.

De afgelopen 15 jaar ben ik eigenaar geweest van vele Engelse sportauto’s waaronder de MG, Lotus Elise, Lotus Exige en TVR. Altijd heb ik deze auto’s zelf geïmporteerd, meestal uit Engeland soms uit Duitsland en na een tijd erin te hebben gereden, verkocht ik ze weer aan de volgende enthousiaste liefhebber.

In 2010 heb ik de kans gegrepen om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik gestart met UK Sportscars.

 — Marten van de der Velde, Eigenaar

KIEZEN VOOR UK SPORTSCARS

U kiest voor een Lotus Elise bij UK Sportscars om de volgende redenen:

 • u zoekt kennis, passie en betrokkenheid van een Lotus Elise specialist, wij hebben meer dan 8 jaar ervaring met kopen en onderhoud van de Lotus Elise en Lotus Exige
 • u zoekt een auto met een goede technische achtergrond, de auto’s die wij aanbieden hebben in principe altijd een complete aantoonbare onderhoudshistorie
 • de auto die u zoekt moet geen chassisschade hebben, wij controleren al onze auto’s zelf voordat ze in onze voorraad worden toegelaten
 • een goeie reputatie is van uw auto leverancier is voor u belangrijk, bij UK Sportscars is een goede naam van levensbelang,
 • u wilt een kwaliteitsauto voor een eerlijke prijs, wij proberen elke auto zo scherp mogelijk in te kopen, maar kwaliteit heeft een prijs

OCCASIONS

De hoofdactiviteiten van UK Sportscars Nederland bestaan uit het importeren en verkopen van de Lotus Elise en Lotus Exige, kijk voor een actueel aanbod bij de rubriek Occasions.

UK Sportscars is ook erkend door de RDW, dit geeft extra zekerheid dat u bij UK Sportscars aan het juiste adres bent voor de aanschaf van een uw nieuwe auto!

 • Keuring/Inspectie op lokatie
  Heeft u zelf een Elise gevonden en beschikt u niet zelf over voldoende kennis om de auto te inspecteren?
  Neem contact op met UK Sportscars, wij hebben in de afgelopen jaren al heel veel Elises gecontroleerd in binnen- en buitenland en beschikken daardoor over de nodige technische kennis, maar ook over kennis van procedures om uw auto eventueel uit het buitenland op te halen en hier op Nederlands kenteken te krijgen.
  In de rubriek Services vindt u een overzicht van de mogelijkheden.
 • Service / Onderhoud en onderdelen
  UK Sportscars kan onderhoud of reparaties aan uw Elise doen, dit kan ook, als u handig bent of kosten wilt besparen in samenwerking met uzelf!
  Ook levert UK Sportscars alle onderdelen voor de Elise en Exige, zowel nieuw maar ook heel veel gebruikte delen, stuur een email als u iets zoekt.
  Slechts een klein deel van de gebruikte delen staat bij ons op de website.
 • Zoekopdracht:
  Bent u op zoek naar een Elise met bepaalde specificaties die bij ons niet te koop staat.
  Door middel van een vrijblijvende zoekopdracht gaan wij voor u zoeken naar die auto en die vrijblijvend aan u voorleggen. Vervolgens kunnen we daarna een vervolgtraject afspreken. Een zoekopdracht is gratis en vrijblijvend.
  Kortom, neem contact op via de telefoon of email als u nadere informatie wenst.

MEDIA GALLERY